Schitterende Parmigiani Fleurier Tonda Métropolitaine Galaxy

De Tonda Métropolitaine collectie van het Zwitserse horlogehuis Parmigiani Fleurier is uitgebreid met een nieuw model. De Tonda Métropolitaine Galaxy heeft een wijzerplaat van nachtblauw aventurijn. De minuscule gouden deeltjes in dit exclusieve materiaal schitteren als sterren aan de hemel.Tonda-Metropolitaine-Galaxy_1

 

Voor het eerst gelanceerd in 2016 komt Parmigiani Fleurier dit jaar met een nieuwe poëtische speciale editie van het horloge met de ‘sterrenhemel’. De Tonda Métropolitaine Sélène Galaxy heeft een nachtblauwe aventurine wijzerplaat met fijne gouden fragmenten die prachtig schitteren als de sterren aan de nachtelijke hemel. De wijzers zijn opengewerkt om zoveel mogelijk van de sterrenhemel te laten zien. Daarnaast is de lunette van de 33.1 mm stalen kast bezet met 72 briljant geslepen diamanten, van in totaal 0,51 karaat. Het automatisch uurwerk beschikt over een datumfunctie en kleine seconde. Het horloge is voorzien van een stoffen of alligator lederen band.

De elegantie van de Tonda Métropolitaine Sélène Galaxy zit in elk van zijn individuele details en zijn algehele integriteit, mede omdat de decoratieve bewerkingen met de hand worden uitgevoerd. Het kastdeksel met saffierglas laat het volledig cirkelvormig uurwerk zien dat versierd is met Côtes de Genève patroon en afgeschuind is volgens de hoge haute horlogerie-normen die Parmigiani Fleurier toepast.

Tonda-Metropolitaine-Galaxy

Parmigiani Fleurier is in 1996 opgericht door horlogemaker en restaurateur Michel Parmigiani. Door het onafhankelijke karakter heeft het horlogehuis totale controle over het productieproces en unieke creatieve vrijheid.

Prijs: € 13.650,-
Meer informatie: Parmigiani.com