In de film ?Iron Man 2? laat Tony Stark (karakter gespeeld door Robert Downey Jr.) zijn voorliefde voor innovatie en technologie wederom blijken door het dragen van de Jaeger-LeCoultre AMVOX 3 Tourbillon GMT in platina. Een logische keuze omdat de AMVOX 3 Tourbillon GMT een zeer exclusief en technisch hoogstaand horloge is, dat ontstaan is uit een bijzondere samenwerking tussen Jaeger-LeCoultre en Aston Martin.

Daarnaast zijn ook de Master Grand Tourbillon 1833 editie en de Grande Reverso 986 in de film te bewonderen. In Iron Man 2, het logische vervolg op bioscoophit ?Iron Man?, is inmiddels bekend dat de succesvolle uitvinder Tony Stark achter de superheld Iron Man schuil gaat. Hij staat hevig onder druk van de overheid, het publiek en de pers om de technologie achter de Iron Man uitrusting prijs te geven aan het leger.AMVOX 3 Tourbillon GMT Platinum Stark doet er echter alles aan om te voorkomen dat deze nieuwe technologie in de verkeerde handen terecht komt.


Tijdens de première van Iron Man 2, die afgelopen 26 april in Los Angeles in première ging, droeg Robert Downey Jr. de AMVOX 3 Tourbillon GMT. De première was overigens verplaatst van Londen naar Los Angeles om er zeker van te zijn dat de cast aanwezig kon zijn en geen last zou hebben van de aswolk die boven Europa hing. De film is op 28 april in Amsterdam in première gegaan.


Zie voor meer informatie en nieuws over Jaeger-LeCoultre Horloge.info/Jaeger-LeCoultre of bezoek www.jaeger-lecoultre.com.