Van 20 tot en met 27 november organiseert het dit jaar 150 jarige Chopard een Charity Sale ten behoeve van de stichting Bio Kinderrevalidatie. Tijdens deze Sale zullen meer dan 800 items uit de Chopard collecties tegen zeer aantrekkelijke prijzen worden aangeboden. Een deel van de opbrengst gedurende deze week zal worden geschonken aan Bio, dus doe uw Sinterklaas shopping de komende week niet op maar in de PC!

Iedereen die wel eens in een bioscoop is geweest kent de stichting via de kraai met de collectebus. Niet voor niets in de bioscoop, want de stichting is van oorsprong een initiatief van de Nederlandse bioscoopwereld en werd in 1927 in Amsterdam opgericht met als doel kinderen met een achterstand, op wat voor terrein dan ook, te helpen. Ieder kind heeft het recht om voluit te leven, maar niet iedereen heeft de kans dit zonder beperkingen te doen.  Stichting Bio vindt het van groot belang dat we als samenleving die beperkingen waar mogelijk wegnemen, een opvatting die door Chopard van harte wordt omarmd.


U kunt de Stichting Bio steunen door donateur te worden of uw donatie te combineren met de aanschaf van een van de vele honderden speciale aanbiedingen van Chopard tijdens de Charity Sale. Hoe dan ook, steun de Stichting Bio! Kijk op www.bio-kinderrevalidatie.nl en ga van 20 tot en met 27 november shoppen bij de Chopard Boutique aan de P.C. Hooftstraat 53 in Amsterdam. Kijk voor een voorproefje van de prachtige collecties van Chopard op www.chopard.com.