De Amerikaanse popdiva Ke$ha is de nieuwe ambassadrice van Baby-G. Het sub-merk van Casio is een samenwerking aangegaan met haar platenlabel RCA Records/Kemosabe Entertainment. De achtergrond van de samenwerking: zowel Ke$ha als Baby-G zijn erg populair bij jonge vrouwen en staan tegelijkertijd voor een bijzondere stijl.

?Ik vind het merk Baby-G echt geweldig. Het is stijlvol, innovatief, solide en betaalbaar. De felle kleuren en metalen afwerking sluiten perfect aan op hoe ik me voel en op mijn persoonlijkheid?, zegt Ke$ha, vooral bekend van haar hits Tik Tok en Your Love is my Drug. ?Ik ben erg blij dat ik het merk Baby-G mag vertegenwoordigen.? De zangeres poseerde eerder dit jaar al voor een fotoreportage voor de nieuwe herfst/wintercollectie van Baby-G. Ook verzorgde ze tijdens het G-SHOCK ?Shock the World?-feest in New York een spetterend optreden.Baby-G horloges zijn ontwikkeld als vrouwelijke tegenhanger van de succesvolle G-Shock horloges, die door hun forse omvang meer gedragen worden door mannen. Baby-G?s vormen unieke kleurrijke accessoires bij elke outfit. Met Ke$ha in het rijtje van ambassadeurs van Casio-merken komt er weer een grote naam bij. Andere bekende namen die in de lijst te vinden: de recente wereldkampioen Formule 1 Sebastian Vettel en teammaat Mark Webber vertegenwoordigen het merk Edifice en de ambitieuze bergbeklimmer Edurne Pasaban is het gezicht van Pro Trek.


Meer informatie over Baby-G’s samenwerking met Ke$ha en het merk is te vinden op op www.baby-g.eu en www.casio-europe.com.