Raymond Weil presenteert nieuws in de Maestro-collectie: de Petite Seconde Or Rose. Dit fraaie horloge met kleine secondewijzer dankt de unieke, klassieke uitstraling aan de combinatie van een roségoudkleurige kast, een zwarte wijzerplaat en een bruinlederen band.

De 39,5 millimeter brede kast van het horloge is in de basis van staal, met daaroverheen een slijtvaste PVD roségoudkleurige coating. Het nieuwe model binnen de klassieke Maestro-lijn dankt zijn naam aan de eveneens in roségoud uitgevoerde secondewijzer boven de kleine subwijzerplaat op 6 uur. Toch is dat niet de enige blikvanger; de zwarte wijzerplaat is in het centrum voorzien van het Clous de Paris-patroon, waardoor deze Maestro een fraaie dieptewerking heeft. In het horloge, achter de saffierglazen zichtbodem, huist het automatische RW4250 uurwerk, dat volledig opgewonden een gangreserve heeft van 38 uur.


Raymond Weil Maestro Petite Seconde Or Rose


De Raymond Weil Maestro Petite Seconde Or Rose oogt aangenaam klassiek, ook door de gebruikte Romeinse cijfers, de bruine kalfslederen band met alligatornerf en de klassieke gesp sluiting. Het horloge is waterbestendig tot een druk van 5 BAR en wordt in september 2012 in de winkels verwacht voor ? 1.495,-. Kijk op Raymond-Weil.com voor meer nieuws en informatie.