Rado True Star Sign, 12 modellen, 12 sterrenbeelden

Rado biedt met de exclusieve, nieuwe True Star Sign collectie een serie van twaalf horloges met diamanten op de wijzerplaat in de vorm van een sterrenbeeld. De horloges zijn gemaakt van plasma hightech keramiek, waarmee de True Star Sign collectie de schoonheid van de moderne horlogemakerij combineert met het mysterie van de kosmos. Elk sterrenbeeld wordt in een gelimiteerde oplage van 999 stuks vervaardigd.

Radio Arius

 

Het 30 mm brede en tot 30 meter waterbestendige True Star Sign horloge wordt aangedreven door een automatisch uurwerk en heeft vier diamanten indexen en een blauwe parelmoeren wijzerplaat waarvan de kleur is geïnspireerd op de kleur van een nachtelijke hemel. De sterrenbeelden zelf staan op het ‘zuidelijke halfrond’ van de wijzerplaat en de naam van het dierenriemteken is op negen uur uitgeschreven.

Plasma hightech keramiek is een hoogwaardig materiaal, vaker gebruikt door Rado. De modellen zijn afgewerkt met witte keramische componenten. Het materiaal wordt gemaakt met behulp van een plasma-oven. Gedurende dit proces worden gassen geactiveerd bij een temperatuur van 20.000 ºC waardoor de moleculaire samenstelling van het keramiek verandert en het oppervlak een warme metaalglans krijgt – zonder metaal te gebruiken. Net als alle andere Rado-horloges met een hightech keramische constructie heeft de True Star Sign de voordelen van het materiaal: lichtgewicht, krasvast en hypoallergeen.

Verkrijgbaar in de Rado boutiques. Prijs op aanvraag.
Meer informatie: Rado.com