Prisma, het oer-Hollandse horlogemerk waar iedere (groot)ouder mee is opgegroeid, is helemaal terug met nieuwe collecties. Met de slogan WatchDutch, gekozen om het Hollandse landschap als inspiratiebron te onderstrepen, komt Prisma met nieuwe mechanische en quartzhorloges voor heren en dames; maar ook met horloges voor kinderen als hét kado voor verjaardagen, zwemdiploma?s of de eerste communie.

Voor Pap, Mam, Opa en Oma heeft Prisma de Every Time en Exclusive Time collecties, afhankelijk van het doel waarmee op pad gegaan wordt. Every Time horloges variëren van verrassend kleurrijk tot stijlvol stoer, bedoeld als betrouwbare tijdmeters voor de vrijetijdsbesteding, zowel actief als passief. Exclusive Time horloges zijn krachtige, karaktervolle horloges ? sjiek voor de speciale dagen in het jaar. De Prisma horloges hebben een stalen of titanium kast, betrouwbare automatische of quartz uurwerken en variëren in prijs van ? 79,- tot ? 249,-.


Prisma dames- en herenhorloges


Als de speciale dagen in het jaar te maken hebben met de (klein) kinderen, heeft Prisma een uitgebreide kindercollectie, ontworpen voor de bijzondere momenten in een kinderleven. Er zijn roze horloges voor jarige prinsesjes, horloges met sommen op de wijzerplaat voor slimmeriken die naar groep 4 gaan, stoere duikhorloges voor zwemkampioenen die hun B diploma hebben gehaald en allerlei liefdevolle ontwerpen voor bijvoorbeeld de eerste communie. De kinderhorloges van Prisma komen in vrolijke doosjes en hebben echte namen zoals Lucas, Jesse, Sanne en Lisa en kosten tussen de ? 29,50 en ? 59,-.


Prisma kinderhorloges


Zie Horloge.info/Prisma en Prismahorloges.nl voor meer informatie, verkooppunten en nieuws over Prisma. Prisma kinderhorloges zijn te koop bij Kinderhorloges.nl.