In de nieuwe Patrol en Portland horloges combineert Police betrouwbare tijdweergave met stijlvolle details. De kleuren sluiten aan bij de huidige modetrends, de horloges combineren precisie met mode.

De Police Patrol heeft een oversized saffierglas dat zelfs de zwarte lunet rond de wijzerplaat bedekt. De zwarte of bruine wijzerplaat contrasteert met zilveren indexeringen en oranje elementen. De op de linkerhelft gepositioneerde chrongraaf-wijzerplaten zijn in balans met de datumweergave op de 3-uur positie. Het horloge is tot 50 meter waterdicht en verkrijgbaar met zwart of bruin lederen band met oranje stiksel (? 149,- resp. ? 169,-) of edelstalen horlogeband (? 199,-) en heeft een quartz uurwerk.

De Police Portland is een horloge met een mechanisch uurwerk dat is voorzien van een gangreservefunctie die tot 40 uur ?energievoorraad? weergeeft en een datumaanduiding heeft via een wijzer. De kast, kroon en (eventueel) horlogeband zijn een combinatie van geborsteld en gepolijst edelstaal. De wijzerplaat herbergt zilveren uurindexen met een chocoladebruine of zwarte ondergrond, dé kleuren van dit modeseizoen. Het horloge is verkrijgbaar met zwartlederen horlogeband (? 199,-) of edelstalen horlogeband (? 239,-).