Het Spaanse horlogebanden merk Piero Magli, presenteert met de nieuwe band ?Ballistic? een nieuwe trend in silicone rubberen horlogebanden: niet alleen is de horlogeband doorstikt, maar ook tweezijdig draagbaar ? waardoor met één band, twee looks kunnen worden bereikt.

De Piero Magli Ballistic oogt net zo stoer als de naam klinkt en de ruwe textuur zorgt voor een optisch fraaie werking,  die door het stiksel nog eens wordt versterk en waardoor de band niet lijkt op een (silicone) rubberen horlogeband. Een leuk extraatje is dat men de band ook omgekeerd kan dragen: de binnenkant van de band is voorzien van een op een autoband profiel lijkende groef. Door de gesp om te draaien, en omdat silicone rubber door de zeer zachte eigenschappen niet naar de pols vormt, heeft de eigenaar zo twee banden voor de prijs van één.


Piero Magli Ballistic in oranje


De Piero Magli Ballistic horlogeband komt in de kleuren zwart, wit en oranje (leuk voor het EK en de Olympische spelen), waarbij de zwarte uitvoering ook met contraterend rood stiksel te krijgen is. De banden in de maten 20, 22 en 24 millimeter kosten ? 18,- en zijn verkrijgbaar bij Horlogebanden.com. Kijk op PieroMagli.com voor meer informatie over het merk.