Om het eerste Formule 1 seizoen van Kazuki Nakajima (Japan) te markeren, heeft Oris, als de officiële horlogepartner van het AT&T Williams Formule 1-team, de Limited Edition Oris Kazuki Nakajima Day Date gecreëerd. Een dynamisch horloge in roestvrij staal met een zwarte PVD-coating en een beperkte oplage van 1088 stuks ? elk afzonderlijk genummerd.

Het design van het horloge weerspiegelt de wereld van Kazuki en is geïnspireerd op zijn Williams FW30. De doorzichtige kastbodem biedt een blik op de mechanica en op de beroemde rode Oris-rotor ? dit keer met Kazuki?s logo. De rubber band draagt het kenmerkende profiel van een Formule1 raceband en de openingen in de wijzerplaat zijn geïnspireerd op de koelsleuven in Kazuki?s racehelm.


Kazuki?s racenummer uit 2008 (nummer 8) is nadrukkelijk aanwezig op de minutenschaal op de lunet en zijn handtekening staat in rood onder het midden van de wijzerplaat. Een laatste speciaal designkenmerk is de secondewijzer in het rood en wit van de Japanse vlag.


Het horloge draagt alle stempels van een Oris autosporthorloge, inclusief de kenmerkende flexibele aanzetten die zorgen voor een perfecte pasvorm om iedere pols. Dit horloge is een must voor elke Kazuki fan ? de man zelf draagt (natuurlijk) limited nummer 8: als een blijvende herinnering aan zijn eerste complete Formule 1-seizoen.