Omega presenteert een nieuw model van de iconische Speedmaster, gebaseerd op de legendarische eerste Speedmaster uit 1957. De Speedmaster ?57 is daarnaast ontworpen rondom het technologisch vooruitstrevende Co-Axiale chronografen uurwerk kaliber 9300, waardoor het beste uit twee tijdperken wordt verenigd.

Qua design heeft de Speedmaster ?57 veel weg van de Speedmaster uit 1957: het horloge heeft de rechte bandaanzetten en stalen band, zoals die van de beroemde chronograaf, en natuurlijk de onmiskenbaar typische tachymeterschaal rondom het glas. De indeling van de subwijzerplaten verraad echter dat het horloge voorzien is van het ultramoderne Co-Axiale uurwerk 9300 dat door Omega zelf is ontwikkeld en gebouwd: de chrono-minuten en -uren zijn samengebracht op één subwijzerplaat bij 3 uur, waardoor er een zeer comfortabele en natuurlijke manier van aflezen van de verstreken gemeten tijd mogelijk is, en waardoor de derde subwijzerplaat op 6 uur niet meer nodig is.


Omega Speedmaster ?57 Co-Axial Chronograph


De Speedmaster ?57 is voorzien van een 41,5 millimeter brede kast, opgebouwd uit een combinatie van staal en rosé of geel goud en verkrijgbaar met een zwarte of zilveren wijzerplaat. De kast is voorzien van een saffierglazen bodem, waardoor het automatische uurwerk aan het werk te zien is. Omega is daarnaast zo overtuigd van de kwaliteit van het uurwerk, dat er een volledige vierjarige garantie op geleverd wordt. Kijk op Horloge.info/Omega voor meer nieuws en bezoek OmegaWatches.com voor informatie en verkooppunten.