Het is eind december, tijd voor een nieuwe kalender! Op de redactie van Horloge.info ontvangen wij ieder jaar een aantal fraaie exemplaren van horlogemerken, om onder onze trouwe lezers te verloten. Dit jaar hebben wij kalenders van Rolex, Seiko en Sinn gekregen. Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen om één van deze collectors items te winnen, is ons een mail te sturen en ons op Twitter te volgen!

De traditionele kalender van Sinn toont iedere maand een fraaie afbeelding van een van de modellen van het Duitse horlogemerk. Ook Seiko heeft haar kalender gevuld met de meest prachtige afbeeldingen van horloges, die voor de liefhebber van het Japanse merk iedere maand een klein feestje zullen zijn. Rolex heeft haar kalender per maand voorzien van de meest mooie en rustgevende vergezichten over Zwitserse landschappen in diverse kantons.


Deze kalenders (we hebben van elk één exemplaar) kunt u winnen. Het enige wat u hoeft te doen om in aanmerking te komen voor één van deze fraaie exemplaren, is ons voor 9 januari 2014 een email te sturen (naar info@horloge.info), met in de titel het merk van uw keuze (één merk) en in de email uw adresgegevens. Er mag per adres één keer worden deelgenomen, uw adresgegevens zullen alleen gebruikt worden om u een kalender op te sturen, mocht u één van de gelukkige winnaars zijn. Volg ons daarnaast op Twitter (@Horloge_info), omdat we via dat medium op 10 januari de winnaars bekendmaken.


Wij wensen u veel succes met het winnen van een van de zeer fraaie kalenders en wensen u fijne feestdagen en een heel gelukkig 2014!