In navolging op de succesvolle Pilot modellen voor het Lotus F1 team en de Swiss Made uitvoeringen, heeft TW Steel een nieuwe collectie Pilot horloges gelanceerd. De nieuwe collectie bestaat uit horloges met een kastdiameter van 45 en 48 millimeter, met of zonder chronograaf ? in totaal in 24 verschillende uitvoeringen.

De nieuwe Pilot collectie van ?The Watch in Steel? ? letterlijk en figuurlijk Nederlands grootste horlogemerk ? bestaat uit horloges met een geborstelde roestvrijstalen kast, die voor sommige modellen PVD roségoud of PVD titanium gecoat zijn. In combinatie met helder blauwe, titanium of zwarte wijzerplaten, hebben ze een klassiek-militaire uitstraling met een moderne twist. In de driewijzer modellen tikt een Miyota 2415 uurwerk en in de chronografen een Miyota 0S20. Door de forse afmeting en de grote cijfers op de wijzerplaat zijn de horloge uitstekend afleesbaar en een opvallende verschijning om de pols.

De TW Steel Pilot horloges kosten tussen de ? 219,- en ? 379,-. Kijk op Horloge.info/TW-Steel en TWSteel.com voor meer nieuws en informatie.