Het Belgische horlogemerk Ice-Watch heeft met de Ice-Surf haar eerste geheel in Zwitserland vervaardigde horlogelijn geïntroduceerd. Ice-Surf horloges zijn übergrote duikhorloges met een duidelijke Ice-Watch look, waarmee het merk inzet op een nog verdere kwaliteitsverbetering.

Ice-Surf horloges zijn door hun afmeting van 57 millimeter imposante en robuuste eye-catchers, gericht op de komende zomer. De horloges zijn volledig vervaardigd in Zwitserland, met niets dan hoogwaardige materialen, waarmee Ice-Watch verder inzet op kwaliteit. Het uurwerk komt van het Zwitserse ISA en de kast, gemaakt van Ice-Ramic (PA+ kunststof) is waterdicht tot 20 ATM, waardoor er echt mee gedoken kan worden. De band is van soepel silicone rubber en de horloges zijn verkrijgbaar in 4 opvallende uitvoeringen.

klik aan voor een grote afbeelding van de Ice-Surf collectie

De Ice-Surf is het grootste horloge dat Ice-Watch ooit heeft gemaakt en kost ? 249,-. De horloges zijn verkrijgbaar bij officiële Ice-Watch verkooppunten. Kijk op Horloge.info/Ice-Watch en Ice-Watch.com voor meer nieuws en informatie.