Horlogemerk Jacques Lemans heeft enkele opvallende nieuwe horloges aan de collecties voor dames en heren toegevoegd. Heel ladylike zijn de modellen met Swarovskikristallen, terwijl de herenmodellen juist stoer en robuust ogen. Zeer opvallend is daarbij de ?Turnable Dualtime?, een herenhorloge met 180 graden draaibare binnenkast.

De nieuwste La Passion damescollectie straalt glamour uit met accenten van onder andere leer, staal en Swarovskikristallen. De voor dames fors uitgevallen horloges passen bij de XL-trend die momenteel van kracht is. De La Passion collectie bestaat uit meerdere modellen met verschillende kastvormen waarbij vooral de banden de grote blikvangers zijn. De prijzen van de nieuwe La Passion horloges variëren van ? 119,- tot ? 299,-.

De Classic collectie van Jacques Lemans zijn klassieke, elegante horloges voor iedere dag, geschikt voor elke gelegenheid. De nieuwe modellen bieden voor elk wat wils. Buiten twee fraaie damesmodellen met doublé accenten zijn er herenmodellen met o.a. een dubbele wijzerplaat, chronografen en horloges met retrograde dag, datum en tweede tijdzone. Ook zijn er modellen met waarbij gebruik gemaakt is van keramisch materiaal, wat momenteel zeer modieus is. De horloges uit de nieuwe Classic collectie variëren in prijs van ? 99,- tot ? 499,-.

Met het nieuwe ?Turnable Dualtime? horloge presenteert Jacques Lemans een innovatie. Het horloge heeft een 180 graden draaibare binnenkast waardoor in een handomdraai het design verandert, maar ook de tijd in twee verschillende tijdzones gevolgd kan worden. Handig dus voor modebewuste globetrotters. Het horloge beschikt aan de ene kant over een chronograaf met datumaanduiding, aan de andere kant is het een klassiek 3-wijzer horloge. Het heeft een stalen kast, tweezijdig krasvast crystex mineraalglas, een zwarte lederen horlogeband met groene accenten en is verkrijgbaar vanaf ? 245,-.