Aanstaande vrijdag begint voor de derde maal het exclusieve evenement ?Juwelen in het Amstel?. De Amsterdamse juweliersfamilie Ben Joseph zal tijdens dit evenement, dat tot zondag duurt, een IWC Boesch Aquatimer bij inschrijving verkopen waarvan de opbrengst boven de verkoopprijs naar Stichting KiKa zal gaan.

Het Zwitserse horlogemerk International Watch Company (IWC) heeft exclusief voor de Zwitserse botenmaker Boesch dit unieke horloge gecreëerd in een gelimiteerde oplage van 300 stuks, uitsluitend voor de Zwitserse markt. Ace Juweliers heeft de hand op twee van de 300 horloges ter waarde van ? 6.100,- weten te leggen en zal deze bij inschrijving verkopen. Tijdens het evenement kunnen liefhebbers van horloges en boten op de stand van Ace Juweliers schriftelijk een bod uitbrengen op de horloges. Alle bedragen boven de verkoopprijs worden door Ace Juweliers gedoneerd aan Stichting KiKa ? Kinderen Kankervrij.

Ace Juweliers Groep is een echt Amsterdams familiebedrijf, met David Ben Joseph op het Koningsplein, zoon Alon in de Van Baerlestraat en zijn broer Amir in de Leidsestraat. Elke winkel voert een gebalanceerde collectie van horloges en sieraden van gerenommeerde merken, aangevuld met internationale sieradencollecties en juwelen uit eigen ateliers.

Ace Juweliers zal tijdens Juwelen in het Amstel haar collecties tentoonstellen in de Spiegelzaal en vertegenwoordigd er exclusief de merken IWC, Breitling, Omega, Baume & Mercier, Noor Diamonds, Jean-Marc Garel, Marco Bicego, MeeVIDA, Baskania, Stockert Diamonds en Royal Asscher Diamonds.