In het artikel over Oranjehorloges uit landen van tegenstanders van het Nederlands elftal op het EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk heeft u het horloge al zien staan, de Black Avio Summer Solo Tempo Orange van Montres de Luxe. En omdat Nederland van Italië gewonnen heeft en Montres de Luxe dat zeer sportief heeft opgevat kunt u nu één van deze horloges winnen!

De adviesprijs van het horloge is ? 225,-, het is 40 mm breed zonder (geschroefde) kroon, heeft een quartz ETA uurwerk en de kast is van aluminium. Het bovengenoemde artikel kunt u hier vinden.

Om dit horloge te winnen hoeft u slecht antwoord te geven op een paar simpele vragen:

1. Wie is de oprichter van Montres de Luxe Milano?
2. Wie maakte het eerste doelpunt voor Nederland tegen Italië op het huidige EK voetbal?
3. Wat voor uurwerk zit er in een Montres de Luxe Thunderbolt chronograaf?
4. Wat is uw voorspelling van de uitslag van de finale van het EK voetbal 2008?

Bij de laatste vraag gaat het om de officiële uitslag na de twee helften, dus zonder eventuele verlenging van 30 minuten en strafschoppen, tussen het thuisspelende en uitspelende elftal. Wij realiseren ons dat de landen die de finale spelen op dit moment nog niet bekend zijn, het gaat hier om uw beste gok.

U kunt uw antwoorden Niet meer inzenden, de laatste dag was 28 juni 2008. Uit de inzenders met de meeste juiste antwoorden is de winnaar geloot: Stefan uit Breda is de gelukkige! Van harte gefeliciteerd, het horloge komt naar je toe!