Muscular meest feminine in dameshorloge Hublot Big Bang One Click Italia Independent

De in New York – uit Amerikaans-Italiaanse ouders geboren- ontwerper Lapo Elkann en accessoires label Italia Independent zijn al enige tijd creatieve partners. Wanneer aan deze Italiaanse charme de stoere lijnen van een Hublot Big Bang wordt toegevoegd ontstaat er een bijzondere combinatie: De Hublot Big Bang One Click Italia Independent.big-bang-one-click-italia-independent-blue-velvet-3Stoer en zacht, musculair en feminine … Het is en blijft een aantrekkelijke combinatie, maar hoe match je ze tot een werkend geheel? De Hublot Big Bang One Click Italia Independent is met haar zwarte keramische kast, de ingelegde diamanten in het bezel en haar fluwelen uiterlijk een heerlijke cocktail tussen raffinement, elegantie en kracht. Een stijl die gemaximaliseerd door de veelzijdigheid van een One Click systeem voor de banden. Het horloge is leverbaar in drie verschillende kleuren; donkerblauw, blauw en paars, die onderling dankzij het systeem simpel gemixt kunnen worden.Hublot Big Bang One Click Italia Independent.
De samenwerking tussen Hublot, Elkann en Italia Independent mode-accessoires bleek op het gebied van Hublot zonnebrillen al eerder een geslaagde keus. Hierop is de werkende design-alchemie voortgezet ten behoeve van een uitdagend dameshorloge. De karakteristieke die we kennen van de mannelijke Big Bang Unico zijn gebleven, terwijl fluweel en diamanten zorgen voor een vrouwelijk kant. Het is een zeer geslaagde combinatie die veel vrouwen zal aanspraken: stoer, opvallen, maar ook fluweelzacht.big-bang-one-click-italia-independent-purple-velvet-4

In de keramische 39 mm kast schuilt het automatische uurwerk HUB1710 dat onder de fluwelen wijzerplaat 28.800 tikken per uur afgeeft. Het bezel is bezet met niet minder dan 42 diamanten van 1.00ct. De wijzerplaat zelf heeft 10 diamanten van 0.16ct die de uren aanduiden. Op 12 en 3 uur ontbreken de fonkelende indexen; op 3 uur is een klein datumvenster geplaatst en de 12 wordt weergegeven met Arabische indexen. De horloges hebben een rubberen band die bekleed is met fluweel. En zacht of niet, de horloges zijn waterdicht tot 100 meter.

big-bang-one-click-italia-independent

De horloges zijn per kleur gelimiteerd tot 100 stuks.
Referenties:
Dark Blue Velvet 465.CS.277J.NR.1204.ITI17
Blue Velvet 465.CS.277L.NR.1204.ITI17
Purple Velvet 465.CS.277V.NR.1204.ITI17

Prijs op aanvraag.
Meer informatie: Hublot.com