Montres de Luxe, in 2005 opgericht door de Italiaan Fulvio Locci, maakte tijdens hun aanwezigheid op Baselworld van de gelegenheid gebruik een nieuw model en nieuwe uitvoeringen van een bestaand model te introduceren: de nieuwe Superavio en de nieuwe modellen van het Type 12. Typisch Italiaans met deels zonnige kleuren en flinke afmetingen.

De Superavio is een horloge met een kast uit 3 delen. De bodem en middenkast zijn van geborsteld of PVD gecoat staal, de met 4 schroeven bevestigde lunet is van titanium. Het horloge is verkrijgbaar in een versie met 3 wijzers (alleen tijd) en datum en een versie met chronograaf met datum – en in 5 kleuren: oranje, groen, rood, zwart en zilver. Alle versies hebben een zwarte plaat met lichtgevende indexen, een zwart rubberen band en een quartz uurwerk.


De nieuwe modellen van de ?Type 12 Chronograph? zijn kleurrijker ten opzichte van de eerdere modellen. De horloges met chronograaf en een kast van geanodiseerd aluminium (met of zonder PVD coating) zijn verkrijgbaar met kleurrijke lichtgevende indexeringen en een ? bij de kleur van de indexering passende ? gekleurde start-drukker voor de chronograaf en gekleurde wijzers. De Type 12 Chronografen zijn er in 45 en 50 mm breed en hebben een convex mineraalglas, stalen kastbodem, een aluminium band en een quartz uurwerk.


De prijzen van de nieuwe horloges variëren van ? 200,- tot ? 350,- euro. Voor informatie over verkoop en distributie zie www.davisimmo.eu