Prisma

Prisma, wie kent het merk niet? Wie heeft er niet ooit een horloge van Prisma gekocht, cadeau gekregen of cadeau gegeven? Prisma is immers Nederlands grootste en oudste horlogemerk. Het merk brengt een veelzijdige en tegelijkertijd actuele collectie. Maar misschien nog wel belangrijker: wie kiest voor een horloge van Prisma , kiest voor kwaliteit. Al 60 jaar lang.

Het is 1948. De periode van de wederopbouw, van niet zeuren, maar doorwerken. Tegen deze achtergrond ziet ruim zestig jaar geleden de eerste horloges van Prisma het levenslicht. Het merk brengt horloges die in het tijdsbeeld passen: degelijke, kwalitatief hoogwaardige horloges die hun geld meer dan waard zijn.

Zestig jaar later is er wat dat betreft weinig veranderd. De horloges van Prisma staan nog altijd bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En mocht er onverhoopt toch iets mis mee zijn, dan kan de drager rekenen op twee jaar garantie op fabricagefouten en op een perfecte service.


Prisma Simpel - nieuw in 2012


De horloges van Prisma worden ontworpen in Nederland, maar gefabriceerd in hoogwaardige buitenlandse productie faciliteiten. Het resultaat is een brede collectie. Dankzij deze enorme veelzijdigheid biedt Prisma voor elk wat wils. Van casual horloges tot modellen met een luxueuze uitstraling. En van kinderhorloges tot sportieve chronografen. Stuk voor stuk actuele modellen, die de heersende modetrends op de voet volgen.


http://www.prismahorloges.n/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Prisma

Prisma introduceert jubileumcollectie

Van 1948 tot en met 2008 zijn de collecties van Prisma met de tijd meegegaan, maar er is ook veel bij het oude gebleven. Horloges van Prisma zijn nog steeds betrouwbaar en betaalbaar en bestemd …


Lees meer