Precies Prisma. Een slogan die veel mensen zullen herkennen. Met een breed aanbod is Prisma de afgelopen zestig jaar uitgegroeid tot Nederlands bekendste horlogemerk. Om het 60-jarige jubileum te vieren introduceert Prisma nu de speciale ?limited edition? 60-collectie, bestaande uit vier horlogelijnen voor de echte Prismafans.

Van 1948 tot en met 2008 zijn de collecties van Prisma met de tijd meegegaan, maar er is ook veel bij het oude gebleven. Horloges van Prisma zijn nog steeds betrouwbaar en betaalbaar en bestemd voor iedereen, eigenschappen die terug te vinden zijn in de jubileumcollectie. De collectie bestaan uit vier lijnen, genoemd naar oer-Hollandse plaatsnamen: Amsterdam, Zaandam, Volendam en Lisse. De eerste drie lijnen zijn voor heren, de Lisse voor dames.


Prisma Volendam. Op de eerste foto zijn horloges uit de Zaandam en Amsterdam lijn te zien.De horloges zijn voorzien van fraaie details die bovendien kwaliteit uitstralen, zoals wijzerplaten met opgelegde cijfers, indexen en het Prisma-logo. De modellen vallen op door het vloeiende ontwerp van de kast waarin de kroon is verzonken, die daardoor extra wordt beschermd. Daarbij sluit de band naadloos aan bij de kast, hetgeen de horloges een luxe uitstraling geeft. Alle horloges zijn bovendien voorzien van krasvast saffierglas, standaard tot 100 meter waterdicht en verkrijgbaar met een edelstalen of een leren kroko-structuurband.


De horloges variëren in prijs. De Lisse en Zaandam lijnen zijn verkrijgbaar vanaf ? 89,-, de Volendam vanaf ? 119,- en de Amsterdam vanaf ? 145,-.