Het oer-Hollandse horlogemerk Prisma presenteert voor 2012 een geheel nieuwe collectie horloges. Het meest in het oog springende nieuws is de ?Simpel? lijn: veelkleurige horloges met simpele vormen en lijnen in twaalf verschillende kleuren.

De horloges passen helemaal bij de trend: opvallende kleuren en veel silicone. Bij de Prisma Simpel horloges is zelfs de hele kast omgeven door een silicone rubberen kastbeschermer, die er ook afgelaten kan worden om de stalen kast te tonen. In de loop van het jaar zullen de kastbeschermers ook los te koop zijn, zodat er naar hartenlust gecombineerd kan worden.


Omdat de kast 43 millimeter breed is en de wijzerplaat naar de rand toe oploopt, is de tijd zeer goed afleesbaar. De tot 30 meter waterdichte horloges zijn er in twaalf kleuren: wit, geel, oranje, roze, rood, azuurblauw, zwart, grijs, bruin, beige, blauw en paars.


klik aan voor een grote afbeelding van de Prisma Simpel collectie


De Prisma Simpel collectie is nu bij de juwelier te koop voor ?89,-. Kijk op Horloge.info/Prisma voor meer informatie over Prisma en bezoek PrismaHorloges.nl.