De succesvolle TW Steel Collection Extra Ordinary (CEO collectie) wordt uitgebreid met een aantal nieuwe modellen onder de naam ?Swiss Made Collection?. Het is de eerste TW Steel collectie met Zwitserse uurwerken en toont het beste van wat het Nederlandse horlogemerk in huis heeft.

De Swiss Made Collection bestaat uit  zes modellen die de verschillende horlogelijnen binnen de CEO-familie vertegenwoordigen: Canteen, Tonneau en Goliath en twee gelimiteerde CEO Pilot modellen. Voor de Goliath en Tonneau modellen heeft TW Steel gekozen voor Zwitserse Ronda uurwerk en de Canteen en Pilot horloges zijn voorzien van een Zwitsers ETA uurwerk. Daarbij zijn alle horloges voorzien van saffier glas.


De CEO Canteen horloges uit de collectie zijn er in twee maten: 45 en 50mm. De kast is voorzien van een donker gezandstraalde titanium coating en wordt gecombineerd met een glanzende titanium bezel, een donkere wijzerplaat en een zwart lederen band. De 45mm CE1051 en de 50mm CE1052 kosten beide ? 529,-


De CEO Swiss Made Collection bevat drie nieuwe modellen CEO Goliath. De CE3016 heeft een kast met een doorsnede van 37 mm en roségouden coating, een parelmoeren wijzerplaat en een wit lederen band. De twee andere modellen zijn uitgevoerd in koningsblauw: ze hebben een kast met roségouden coating in 37 en 42 millimeter, een blauwe wijzerplaat met zonnestraalmotief en een blauw lederen band. De CE3016 kost ? 459,- de 37mm brede CE3017 ? 439,- en de 42mm CE3018 ? 519,-.


TW Steel CEO Tonneau ?Swiss Made? CE2006


De sportieve CEO Tonneau ?Swiss Made? chronograaf meet 46 bij 53 millimeter en komt net als de CEO Canteen in een donkere titanium uitvoering. De al net zo donkere wijzerplaat wordt gecombineerd met een sportieve, donkergrijze siliconen band. Deze ?The Watch in Steel? (CE2006) kost ? 879,-.


Van de TW Steel CEO Pilot ?pilotenhorloges? (zie foto bovenaan) zijn slechts vijfhonderd genummerde exemplaren beschikbaar. De horloges hebben een kast en bezel met roségouden coating, een blauwe wijzerplaat met zonnestraal motief en een bijpassende leren band. De CEO Pilot in 45mm (CE6000) kost ? 399,- en in 48mm (CE6001) ? 429,-.


Kijk op Horloge.info/TW-Steel en TWSteel.com voor meer nieuws en informatie over TW Steel.