Montres de Luxe

Fulvio LocciMontres de Luxe Milano is in 2005 opgericht door Fulvio Locci. De heer Locci is van oudsher verantwoordelijke geweest voor creaties van LocMan en Vespa. Hij had de droom een eigen merk te beginnen met volledig Italiaans bloed, wat terug te vinden is in het design en de vakmanschap.

Montres de Luxe werkt opmerkelijk veel met kleuren, eigenzinnige kastvormen en een mix van verschillende materialen zoals geanodiseerd aluminium, titanium en staal. De modellen bestaan in diverse kastgroottes, van 40 tot 50mm.

Montres de Luxe heeft een zeer uitgebreid assortiment. Indicatief zijn onder andere de modellen Black Avio en Estremo. Het topmodel van Montres de Luxe Milano is de 43mm Thunderbold P47. Dit model is geïnspireerd op het wereldberoemde P47 jacht vliegtuig uit de tweede wereldoorlog.


v.l.n.r.: BlackAvio Summer, Thunderbolt P47 en 45 mm Cronografo


De distributie van Montres de Luxe voor de Benelux wordt gedaan door Davissimo: www.davisimmo.eu


http://www.montresdeluxe.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Montres de Luxe

Montres de Luxe Superavio en Type 12

De Superavio is een horloge met een kast uit 3 delen. De bodem en middenkast zijn van geborsteld of PVD gecoat staal, de met 4 schroeven bevestigde lunet is van titanium. Het horloge is verkrijgbaar …


Lees meer


Nieuwe kleur Montres de Luxe Black Avio

Montres de Luxe werkt opmerkelijk veel met kleuren, eigenzinnige kastvormen en een mix van verschillende materialen. De Black Avio Solo Tempo (? 225,-) en Black Avio Chrono (? 275,-) waren er o.a. al met oranje …


Lees meer