Op 17 juli is in Breda de winnaar van de prijsvraag van Montres de Luxe en Horloge.info feestelijk onthaald. Stefan Naninck kwam na loting als winnaar uit de goed gevulde bus met inzenders.

Stefan kreeg de prijs, een Montres de Luxe Black Avio Solo Tempo, overhandigd van Dave van Dorst, de importeur van Montres de Luxe voor de Benelux. In de luxe herenmodewinkel Piet Thielen bewonderde Stefan, enthousiast verzamelaar van horloges, onder het genot van een glas champagne zijn nieuwe aanwinst. Hij was erg onder de indruk van de afwerking en vooral het lage gewicht van het horloge vond hij opvallend. Doordat Montres de Luxe bij verschillende modellen gebruik maakt van aluminium kasten is het gelukt forse horloges te maken met een licht gewicht, iets dat erg prettig draagt.


vlnr: Dave van Dorst, Henrik de Keizer, Stefan Naninck en Herman Voeten


Na de uitreiking bekeek Stefan, in gezelschap van Henrik de Keizer (Horloge.info) en Herman Voeten (bedrijfsleider Piet Thielen Breda) de rest van de collectie van Montres de Luxe, die binnenkort in alle vestigingen van Piet Thielen te bewonderen zal zijn.