Voorzien van een schijfje Nieuw-Zeelands genummerd Kauri hout (agathis australis) onder de zichtbodem heeft Magrette de nieuwe variant van de Regattare een echte ?kiwi?-smaak meegegeven.

Eeuwenoud moeras-Kauri uit Nieuw-Zeeland is het oudste bewerkbare hout ter wereld. De bomen zijn meer dan 45.000 jaar in moerassen bewaard en geconserveerd. De reuzen Kauriboom werd door Maori beschouwd als de koning van het Nieuw-Zeelandse woud. De Kauri is een van de grootste en oudst-groeiende bomen ter wereld. Levende Kauri bomen zijn nu beschermd.

De 44 mm stalen kast van het horloge is voorzien van een diep matgrijze PVD coating (Physical Vapour Deposition). PVD versterkt het oppervlak en geeft een zeer uniek uiterlijk. Het automatische uurwerk (ETA kaliber 2824-2) is betrouwbaar en nauwkeurig, zoals van een Zwitsers uurwerk mag worden verwacht. De Regattare Kauri PVD is leverbaar met een zwarte nylon (kevlar look) of een zwartlederen band.

De gelimiteerde oplage van 100 stuks wordt geleverd in een handgemaakte opbergkist van Kauri, voorzien van het logo en ingelegd met zogenaamde zwarte Paua-schelp. De kist is ontworpen door de in Nieuw-Zeeland bekende houtbewerker Ian Blackwell.

De Magrette Regattare Kauri PVD is alleen via internet te bestellen en kost ? 399,- exclusief verzendkosten.