Longines Symphonette horloges exclusief in de Bijenkorf Longines Corner

Tijdens BaselWorld presenteerde Longines de nieuwe Symphonette collectie. Het merk dat al sinds 1832 in Saint-Imier in Zwitserland is gevestigd, maakte een slanke, vrouwelijke collectie die vanaf deze week exclusief verkrijgbaar zal zijn in de Longines corner in de Bijenkorf.

Longines-Symphonette-staal-mesh-L2.305.4.71De elegante Symphonette is een mooie aanvulling op de toch al aanzienlijke vrouwelijke collectie horloges binnen de gelederen van het Zwitserse merk. De ovale kastvorm en de bijpassende mesh band, beide in roestvrij staal, maken dat de verfijnde wijzerplaten in de collectie mooi tot hun recht komen.

Longines-Symphonette-rosegoud-L2.305.9.87Longines heeft altijd al veel aandacht gehad voor zijn vrouwelijke klanten. Met de ovale Symphonette voegt het merk een modern retro model toe aan de collectie. De nieuwkomer is er in tal van variaties in staal of roségoud, met of zonder diamanten en in vier maten – XS, S, M en L. Het horloge heeft een quartz uurwerk.

Longines-Symphonette-zwart-lak-L2.307.4.57Er zijn exemplaren met een parelmoeren wijzerplaat, met naar keuze 13 diamanten indexen of 12 ingelegde Arabische cijfers. Het exemplaar met de hoogglans gelakte, zwarte wijzerplaat heeft 13 diamanten indexen, terwijl het model met de zilverkleurige wijzerplaat 12 Romeinse cijfers heeft.

Longines-Symphonette-staal-mesh-diamant-L2.305.0.83Het horloge zit aan een zwarte krokoband of een verfijnde mesh stalen band en zijn spatwaterdicht tot 3 bar. Er is ook een exclusieve roségouden versie, met of zonder een rij met 56 diamanten, en met een parelmoeren wijzerplaat met naar keuze diamanten indexen of ingelegde Romeinse cijfers.

Kijk voor meer informatie op www.longines.com