Linde Werdelin kon als innovatief horlogemerk natuurlijk niet achterblijven bij haar collega?s en ontwikkelde in samenwerking met Jigsaw een applicatie voor de iPhone. Waar de meeste merken één of meerdere modellen van hun horloges in een applicatie laten omzetten, komt Linde Werdelin met totaal iets anders: een digitale versie van de inmiddels befaamde LW skigids.

De Linde Werdelin skigids wordt sinds 2006 persoonlijk samengesteld door Morten Linde en Jorn Werdelin, de oprichters van Linde Werdelin en skifanaten in hart en nieren. De iPhone applicatie toont wintersport enthousiasten een handige gids boordevol locatiegebaseerde en ?real-time? services, zoals up-to-date weersverwachtingen, sneeuwwaarschuwingen, geolocaties en reisopties. Daarnaast is de gids uitgerust met een overzicht van de beste ski routes, hotels, restaurants  en, niet geheel onbelangrijk, de leukste en gezelligste après-ski tentjes in meer dan 14 Europese skigebieden verspreid over Frankrijk, Italië en Zwitserland, inclusief Chamonix, Courmayeur en St. Moritz. De applicatie geeft echter geen overzicht van de horloges van Linde Werdelin.


De Linde Werdelin applicatie is te downloaden in de Apple ?App Store? voor ?7,99 via de link: app.LindeWerdelin.com. Spoedig zal er tevens een gratis ?Lite? versie verkrijgbaar zijn op app.LindeWerdelin.com/Lite.