Sinn presenteerde afgelopen weekend tijdens de Boot 2010 in Düsseldorf het nieuwste ?gebruikshorloge?, de U 200 (EZM 8), die door de kast van Duits U-Boot staal absoluut zeewaterbestendig is. Een ideale partner voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden op en rond het water.

De U 200 is voorzien van veel van de typische Sinn specialiteiten. Zo heeft het de met Tegiment®-technologie geharde en niet verliesbare draaibare duikring, de Ar-drooghoud techniek om beslaan te voorkomen en is het door het gebruik van de speciale Sinn-olie 66-228 werkzaam bij temperaturen tussen -45°C tot + 80°C. Het horloge is tot 2.000 meter waterdicht en is voorzien van een automatisch mechanisch ETA 2824-2 uurwerk.
Voor de geringe afmeting van 37 millimeter is gekozen om aan de wens van veel Sinn-liefhebbers tegemoet te komen ? en kleinere horloges lijken daarbij ook weer de nieuwe trend te worden.


Sinn horloges kunnen direkt via Sinn in Duitsland worden besteld of via het officiële Sinn depot voor Nederland: Horloge Platform Nederland. De prijs van het nieuwe model met siliconenband is ? 1.450,- en met stalen band ? 1.595,-.