Linde Werdelin heeft om het merk en de horloges heen een spannend stripverhaal laten maken door de bekende Franse tekenaar Dominique Bertail. In het verhaal spelen oprichters Morten Linde en Jorn Werdelin een rol, naast vier hoofdpersonen en vijf horloges die, via een ?perfecte chip? in de opbouw (the instrument), van levensbelang kunnen zijn voor het voortbestaan van de aarde.

Het verhaal heet ?The Perfect Five?, waarin gebeurtenissen rond vier personages de verhaallijn vormen. De vier personages hebben allemaal een horloge van Linde Werdelin gekocht met een opbouw (instrument) waarin een (al dan niet per ongeluk) perfecte chip zit. Als de vier chips ? samen met de nog in het bezit van Linde Werdelin zijnde vijfde ? worden samengebracht, kan er een gecodeerd bericht worden ontcijferd dat van levensbelang voor de aarde zou kunnen zijn. Er zijn echter mensen die deze gang van zaken willen verstoren en de chips voor eigen belang willen gebruiken.


In deel één ? ?A Light in the Deep? ? draait alles om Miss Cheng, een marine bioloog die een opvallende ontdekking doet onder de poolkap. Ze heeft onlangs een Linde Werdelin Oktopus met ?instrument? gekocht. Hoe het verder gaat verklappen we niet, maar het is een buitengewoon spannend verhaal, dat erg aantrekkelijk is getekend en de redactie van Horloge.info zit met smart op deel twee te wachten. De toekomstige volger van het verhaal moet helaas nog even op de publicatie van deel één wachten, maar kan wel al de teaser die op Youtube verschenen is bekijken:Voor ontwikkelingen in het verhaal en meer informatie over de bijzondere horloges van de hoofdpersonen kunt u de website van Linde Werdelin bezoeken: www.lindewerdelin.com.


Wordt vervolgd?