Limited edtion watch: Edox Chronorally Sauber F1® team ‘25th Anniversary’

Overeind blijven in de spannende wereld van de Formule 1® is een ding; 25- jaar aan top blijven is nog iets anders. Het Sauber F1-team van Zwitserland lukt het om steeds weer aan top te blijven in de meest veeleisende motorsport van hen allemaal, dankzij de visie van oprichter Peter Sauber. De kwart eeuw aan top prestaties wordt door Edox geëerd met een limited editie Chronorally  vervaardigd uit titanium en koolstofvezel. Een combinatie die past bij de Sauber’s F1wagens: ultra sterk, en toch een lichtgewicht.Edox Chronorally Sauber F1® team  25th Anniversary

Edox, dat horloges maakt sinds 1884, is Premium Partner van het Sauber F1® team. Het huis presenteert dan ook met regelmaat special editions rondom de autosport, zoals de zwart-blauwe Chronorally Sauber F1 Team.

Wat direct opvalt aan het jongste jubileum model, de Edox Chronorally Sauber F1® team  ‘25th Anniversary’ is de gouden oversize pusher op de 48 mm kast, maar ook de tachymeter schaal, en de slanke rubberen band met ´raceprofiel´ versterken het F1 gevoel. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter en wordt geleverd in een speciale box.

Marcus Ericsson (SWE), Sauber F1 Team. Autodromo di Monza.

Marcus Ericsson (SWE), Sauber F1 Team. Autodromo di Monza.

Onder de blauw wijzerplaat met zware sub-dails tikt het Edox quartz kaliber 38. Het kastdeksel van de serie is voorzien van een unieke nummering van 1-500. Het horloge is leverbaar vanaf oktober. Prijs op aanvraag.

Meer informatie : Edox.ch