Limited Edition: Hublot Big Bang Meca-10 in Magic Gold en zwart keramiek

De jongste Hublot Big Bang Meca-10 heeft een kast van Magic Gold, gecombineerd met zwart keramiek. Magic Gold is de meest harde en daarmee meest krasbestendige goudlegering ter wereld. De Magic Golden Meca-10 vormt samen met de Big Bang Meca-10 titanium en de ‘all black keramiek’ versie een indrukwekkend trio dat, met behoud van de kenmerkende Big Bang looks, het beste uit de wereld van mechanische uurwerken én innovatieve materialen in zich heeft.

hublot-big-bang-meca-10-1

De Hublot Big Bang Meca-10 is het archetype van de Hublot filosofie waarbij in deze serie innovatie en werken met bijzondere materialen voorop staat. Vijf jaar geleden kwam Hublot met voor het eerst met een horloge met een kast van Magic Gold. Het materiaal is zo hard (1000 Vickers) dat het alleen te bewerken is met diamant. In een high-tech gieterij is het gelukt om door Hublot gepatenteerde 24 karaats materiaal te laten samenkomen met keramiek voor het onderste bezel. Het horloge met de bijzondere kast wordt uitgebracht in een oplage van 200 stuks.

414-mx-1138

Zowel de titanium als de ‘all black keramiek’ versie en de kersverser Magic Gold-keramische versie (ref. 414.MX.1138.RX) worden aangedreven door het HUB1201 kaliber dat twee parallel geschakelde vaten heeft en zo een gangreserve van 10 uur genereerd. De gangreserve wordt op de skeleton wijzerplaat weergegeven op 6 uur in een 45 mm kast. Het kastdeksel van zwart keramiek heeft een saffieren venster. De kenmerkende H-schroeven zijn van gezwart titanium. Het horloge is waterbestendig tot 100 meter en wordt geleverd met zwart rubberen band met gezwart titanium/keramische vouwsluiting.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie: Hublot.com