Limited edition: Blossom Velvet van Roger Dubuis brengt ode aan de diva

De twee nieuwe Blossom Velvet horloges van Roger Dubuis zijn een fantasierijke bloemenode. Het Zwitserse horlogehuis, opgericht in 1995 door Roger Dubuis,  heeft de parelmoer wijzerplaat van de twee modellen voorzien van een  bloemmotief en deze omringd met een wit- of roségouden bezel. Het bezel van beide horloges zijn, kenmerkend voor de horloges binnen de Velvet lijn, bezet met briljantgeslepen diamanten.

De horloges van Dubuis hebben als handtekening een uitgebalanceerde mix tussen traditioneel vakmanschap en avant-gardistisch design.  De Velvet collectie is inmiddels uitgegroeid tot een brede lijn. De modellen hebben ronde vormen en zijn kleurrijk, rijk gedecoreerd, en zijn zoals het huis het zelf omschrijft: “Een interpretatie op de glamoureuze spirit van de diva.”Roger Dubuis_Blossom Velvet Blue

Er is een Blossom Velvet Pink, deze  heeft een roségouden kast van 36 mm en een roze band van gesatineerd stof. Horloge Blossom Velvet Blue is uitgevoerd in witgoud en voorzien van een stijlvolle, blauwe band  Beide modellen zijn een limited edition en zijn uitgebracht in een oplage van elk 88 stuks. De diamanten in het bezel zijn 1.90 caraat.

Roger Dubuis, sketch watch

 

Het RD821 automatisch uurwerk van het horloge is door Roger Dubuis in eigen huis vervaardigd. Het uurwerk heeft een gangreserve van 48 uur en draagt het Poinçon de Genève, een kwaliteitsstempel in de Zwitsers horlogemakerij. Roger Dubuis is het enige horlogehuis te wereld met dit kwaliteitsstempel voor al haar horloges.

Prijs op aanvraag.
Meer informatie: Rogerdubuis.com