Lemarq Monza Chrono zorgt voor trendy kerst

Op het verlanglijstje voor de feestdagen staat dit jaar een stoer én stijlvol horloge van Lemarq. Deze rijzende ster aan het uurwerkenfirmament komt van Nederlandse bodem, maar wordt vervaardigd in Zwitserland. Het design van deze Lemarq Monza Chrono is geïnspireerd op de autosport.

LEMARQ_MonzaChrono_white_nato_angled LR
In elk Lemarq horloge zit een Zwitsers uurwerk, in deze Monza chronograaf is dat een ETA-uurwerk met precisie-chronograaf, geïnspireerd door de klassieke en hedendaagse autosport. De opvallende oranje chronograafwijzer en de drie kleinere oranje wijzers zijn gemodelleerd naar de toerentellers van iconische raceauto’s uit de jaren 70 en 80. Drie kleinere wijzerplaten zijn afgeleid van kilometertellers uit sportwagens; de rand van de kast, de kroon en de chronograaf-pushers zijn getand als verwijzing naar de binnenkant van versnellingsbakken. De tachymeter op de bezel gaat tot 372,6 kilometer per uur: de hoogst gemeten snelheid ooit in een Formule 1-auto op het legendarische circuit in het Italiaanse Monza.

LEMARQ_MonzaChrono_white_rubber_angled klHoewel Lemarq een Nederland merk is, is het uurwerk een Swiss Made quartz chronograaf van ETA (kaliber G10.211). De roestvrijstalen kast van de Monza chronograaf is 42 mm breed en 12 mm dik en heeft een geschroefd achterdeksel en saffierkristalglas. Hiermee is het horloge waterdicht tot een druk van 10 ATM/100 meter.
De chronograaf/stopwatchfunctie heeft een weergave van minuten (op de 30 minuten timer), secondes en tienden van secondes voor normale tijdmeting, meting van tussentijden en optelling van tijdmetingen. Ook heeft de Monze een precisie tachymeter tot 372,6 km/u en een mechanische datumindicator. De Monza heeft luminiscerende grote wijzers en twaalf-uurspositie.

LEMARQ_MonzaChrono_blackwhite_leather_full_front klDe Lemarq Monza Chrono is in drie kleuren leverbaar: wit, blauw-wit en zwart-wit. Elk van de drie kleuren is uit te rusten met een zwarte rubber band met autobandprofiel, een zwarte leren band met witte stiksels of een bijkleurende NATO-band. De Lemarq Monza Chrono – voorzien van ontspiegeld saffierglas is tot 100 meter waterbestendig en met twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een luxueuze bewaardoos.
Prijs: € 399.

Kijk voor meer informatie op: www.lemarqwatches.com.