Met de première van de nieuwste James Bond film, presenteert Omega een nieuwe gelimiteerde editie van de Seamaster Planet Ocean: de Omega Seamaster Planet Ocean 600m ?Skyfall? Limited Edition. De 23ste film rond de Britse spion, die gespeeld wordt door Daniel Craig, draagt de titel ?Skyfall?, waarin 007 voor de zevende keer een Omega Seamaster draagt. Het fraaie duikhorloge heeft voor de gelegenheid diverse subtiele verwijzingen naar de filmheld en heeft een buitengewone dieptewerking van de wijzerplaat. Een meesterspion waardig.

De Seamaster Planet Ocean 600m ?Skyfall? is uitgerust met een duikring met mat zwart keramische inlay en een heliumventiel en is waterdicht tot 600 meter. Het horloge heeft een 42mm stalen behuizing en een bijpassende gepatenteerd horlogeband met duikersgesp, voorzien van een “007” gravure. De uren- en secondewijzer en de opgelegde indexen op de mat gestructureerde zwarte wijzerplaat zijn voorzien van wit Super LumiNova, dat in het donker blauw licht geeft. De minutenwijzer en de stip op de duikring daarentegen geven groen licht, om er voor te zorgen dat een duiker de verstreken duiktijd sneller kan aflezen. Daarnaast is het horloge voorzien van een 007-logo op de 7 uur positie en een datumvenster op 3 uur.


Omega Seamaster Planet Ocean 600m ?SKYFALL? Limited Edition


De Seamaster Planet Ocean 600m SKYFALL Limited Edition wordt aangedreven door het exclusieve, nieuwe OMEGA Co-Axial kaliber 8507. De rotor is zwart gelakt en voorzien van de gravure ?SKYFALL 007?. Het uurwerk is zichtbaar door het saffierglas in de stalen, geschroefde achterdeksel. Het horloge wordt geproduceerd in een oplage van 5007 stuks wereldwijd en wordt geleverd in een speciale presentatiebox. Kijk voor meer nieuws en informatie op Horloge.info/Omega en OmegaWatches.com.