Oxygen horloges zijn sinds kort in de Benelux verkrijgbaar. De horloges met sporty-chique uitstraling komen allemaal aan NATO banden en dat maakt de horloges zo leuk. Met de banden valt eindeloos te combineren en het aanbrengen van een NATO band is ook nog eens kinderlijk eenvoudig. Geen dag hoeft dus meer hetzelfde te zijn.

NATO horlogebanden zijn al sinds vorig jaar bezig aan een stevige opmars en worden ook steeds vaker in het straatbeeld en op televisie gezien ? o.a. Jort Kelder is een groot fan. Met NATO banden kan eindeloos worden gecombineerd en het voordeel van deze horlogebanden is dat ze zonder gereedschap achter het horloge doorgeregen kunnen worden. Zo is er in enkele seconden een nieuwe band aan een horloge te zetten. Daarnaast zijn NATO banden gemaakt van nylon, waardoor ze waterbestendig zijn en zelfs gewassen kunnen worden. Oxygen heeft deze trend herkent en is met drie stijlvolle stalen modellen gekomen waaraan NATO banden bijzonder goed staan: de Oxygen Diver in maten 40 en 44 millimeter, de Oxygen Dual Time in 40 millimeter en de Sport in 34 en 38 millimeter.


eindeloos combineren mat Oxygen en NATO straps


De Oxygen Diver is verkrijgbaar vanaf ? 139,-, de Dual Timer vanaf ? 189,- en de Sport vanaf ? 99,-. Losse Oxygen NATO banden zijn te bestellen vanaf ? 18,-. De grootste collectie NATO horlogebanden wordt in Nederland aangeboden door Horlogebanden.com, waar in verschillende maten 75 verschillenden modellen in vele kleurencombinaties vanaf ? 15,50 te koop zijn. Kijk voor meer informatie over het Franse merk op Horloge.info/Oxygen-Horloges en Oxygen-Watch.nl.