Het Belgische horlogemerk Ice-Watch, heeft voor de herfst en winter een collectie horloges met retro look aan het assortiment toegevoegd. De nieuwe Ice-Vintage horloges zijn deels gemaakt van staal in vintage kleuren en zijn voorzien van doorstikte lederen banden.

Het is een hele aardige combinatie: de moderne uitstraling van Ice-Watch, gecombineerd met vintage stijlen. De bekende transparante ?Ice-Ramic? (kunststof) kast, wordt voor de Ice-Vintage collectie gecombineerd met dikke, met de hand doorstikte lederen horlogebanden en een stalen, draaibare lunet, voorzien van een gepatineerde matte coating. De horloges zijn daardoor zelfs geschikt te dragen als klassieke accessoires ? een uitstraling die tot nu toe ontbrak aan het Ice-Watch assortiment.

De Ice-Watch Ice-Vintage collectie bestaat uit 4 modellen in twee maten: Big (48 millimeter breed, inclusief de kroon) en Big Big (53 mm). De horloges zijn waterdicht tot een druk van 10 ATM (er kan mee gezwommen worden) en kosten ? 139,-. Kijk op Ice-Watch.com voor verkooppunten en op Horloge.info/Ice-Watch voor meer nieuws en informatie.

Ice Watch Ice-Vintage - klik aan voor een grotere afbeelding