Met de introductie van de vier Yamaha Factory Racing Editions onderstrepen TW Steel en Yamaha de start van een samenwerking van twee partijen die gewend zijn te winnen. Een perfecte symbiose tussen de sportieve uitstraling van TW Steel en de racehistorie en stijlaccenten van Yamaha.

De dynamische Yamaha Factory Racing Editions serie is gebaseerd op de succesvolle TW Steel Tech en Pilot modellen, uitgevoerd met een kastdiameter van 45 en 48 millimeter, gevuld met het extra brede kaliber Miyota 6S20 chronografen uurwerk. De donkere carbonfiber wijzerplaat is uitstekend afleesbaar en heeft als fraai detail dat de subwijzerplaten van de chronograaf gebaseerd zijn op de indeling van de dashboards op de Yamaha race-motoren. De blauwe siliconen band met de witte Yamaha logo?s completeert het schok absorberende ontwerp.


Yamaha Factory Racing Editions TW925 - klik aan voor een grotere afbeelding


De Yamaha Factory Racing Editions bestaat uit de Tech modellen TW924 (45 mm) en TW 925 (48 mm) en de Pilot modellen TW926 (45 mm) en TW927 (48 mm). Beide modellen hebben een stalen kast, maar de Tech horloges zijn 100 meter waterdicht en hebben saffierglas tegen de 50 meter waterdichtheid en gehard mineraal glas van de Pilot horloges. De horloges variëren in prijs van ? 329,- voor de TW926 tot ? 549,- voor de TW925.


Yamaha Factory Racing Editions TW927 - klik aan voor een grotere afbeelding


Kijk op Horloge.info/TW-Steel voor meer nieuws en bezoek TWSteel.com.