Hele hete IWC Portugieser Yacht Club Chronograph

Speciale “Summer Edition” gelimiteerde stoffen banden

Portugieser Yacht Club Chronograph (Ref. IW390507) on the ropes

IWC Schaffhausen heeft de zomer al vroeg in de bol en dat in een hele hete IWC Portugieser Yacht Club Chronograph. De stalen chronograaf heeft een blauwe wijzerplaat en een soepele, blauwe rubberband. Zwemmen met deze chrono is geen enkel probleem. Ook zomers zijn een reeks blauwe en lichtgrijze stoffen banden die een Portugieser, Portofino of Pilot’s Watch zomerklaar maken.

Portugieser Yacht Club Chronograph (Ref. IW390507)

Portugieser Yacht Club Chronograph (Ref. IW390507)

Met blauw als dominante kleur is de IWC  Portugieser Yacht Club Chronograph (Ref. IW390507) een koele chrono en tegelijkertijd is het een hele hete IWC Portugieser Yacht Club Chronograph. Over de blauwe wijzerplaat met witte tellers lopen gerodineerde wijzers en de rode secondewijzer van de chronograaf is opvallend en een tikkeltje casual is. Het automatische manfactuurkaliber 89361 met flyback-functie toont de gemeten uren en minuten op een subdial op 12 uur. De kwart-seconde schaal aan de buitenzijde van de wijzerplaat maakt het meten van kortere perioden mogelijk maakt.

Het automatische manfactuurkaliber 89361 met flyback-functie

Het automatische manfactuurkaliber 89361 met flyback-functie

Bandenwissel

Voor wie bij de tijd de zomer in wil, maar niet onmiddellijk een compleet nieuw horloge wil aanschaffen, heeft IWC een andere oplossing. De “Summer Editions” stoffen banden zijn voor een beperkte periode verkrijgbaar in lichtblauwe en lichtgrijze kleuren. De volgende versies zijn beschikbaar:
• Pilot’s Watch Mark XVIII en Pilot’s Watch Chronograph: vier stoffen bandjes (blauw, lichtgrijs, blauw met lichtgrijze bies, lichtgrijs met blauwe bies).
• Portofino Automatic en Portofino Chronograph: twee stoffen bandjes (blauw, lichtgrijs).
• Portugieser chronograaf: twee stoffen bandjes (blauw, lichtgrijs).

Bandje proberen? Ga naar de IWC-boetiek en laat je horloge zomerklaar maken.