25 jaar Guess Watches kan niet beter in het spotlicht gezet worden dan met de lancering van twee nieuwe horloges. Trouw aan goede gewoonte immer een trendsetter te zijn, weten de ontwerpers van Guess ook ditmaal weer elke fashionista te verleiden met blinkende modellen onder de respectievelijke namen ?Clearly GUESS? en ?Mini Triangle?.

Het driehoekje dat onuitgesproken symbool staat voor de naam Guess, is verwerkt in de wijzerplaten van deze horloges en geeft de ogenschijnlijke klassieke vormgeving van de kasten een pittige en vrouwelijke twist. ?Mini Triangle? slaagt erin elke outfit figuurlijk maar ook letterlijk op te helderen,  met het in kristallen gevatte logo op de wijzerplaat. Leren bandjes met krokodillenleren print in de kleuren warmrood, helder roze of eeuwig stijlvol zwart maken deze snoepjes helemaal af. Leuk om weten; voor Guess-heren is er een versie verkrijgbaar in staal, met gestileerd driehoek logo over een blootgesteld binnenwerk.


Clearly GUESS?Clearly GUESS? gaat nog iets verder; het in kristal vervatte driehoek en het Guess logo zweven als het ware tussen de ronding van de kast. Deze aandacht voor details maakt dit een onweerstaanbaar klokje. Met de grafische vormgeving, maar gebed in een tijdloze ronde kast en afgewerkt met een zwart leren bandje met krokodillenleren print, is dit een sexy en elegant horloge dat vraagt om gedragen te worden door de trendgevoelige Guess-liefhebster, die de schittering van kristal niet kan weerstaan. Glashelder Guess dus.


Maar het 25-jarig bestaan is niet de enige motivatie om uit te pakken met horlogemodellen om van te watertanden. Veel merken houden nog vast aan het tijdloze zwart, en terecht, maar het oog van Guess Watches & Jewellery valt nu voor rosé goud. De modewereld beschouwt rosé goud reeds lang als het mooiste metaal, dat met een subtiele glans en zachtheid andere metalen ver achter zich laat. Met dit in gedachten, creëerde Guess een lijn van armbandhorloges en juwelen die zelfs de trouwste fans van klassiek geel goud hun mening wel eens zou kunnen doen herzien.
klik aan voor een grote fotoGuess verzekert de beste kwaliteit in roestvrij stalen horloges en sieraden met een laagje rosé goud. De nieuwe reeks laat zich herkennen door accenten van kristal, gegraveerde logo?s en uitgesneden motieven. Drie horlogemodellen -?G2G?, ?Autograph G?, en ?G4G?- en een aanvullende lijn van bijpassende ringen, oogverblinde halssnoeren en adembenemende oorhangers, maken dit een elegante reeks voor de avontuurlijke Guess-vrouw; jong, sexy en modebewust.


Of deze vrouw nu gaat voor de ?Clearly GUESS?, ?Mini Triangle? of één van de vergulde armbandhorloges, ze mag er zeker van zijn dat ze een zgn. passe-partout rond haar pols zal hebben. Casual wordt casual chic, business meets city chic of disco flirt met de cocktail-look; deze horloges verzekeren de finishing touch met een knipoog. Guess watches bewijst dat je geen fortuin hoeft te spenderen om je de koning(in) te rijk te voelen. Verwen jezelf met één van deze absolute must-haves en bewijs daarmee je onovertroffen modebewustheid.


Tekst © Horloge.info door Mylène Koppyn