Op zaterdag 14 en zondag 15 november vindt in kasteel De Hoogenweerth in Maastricht de tweede editie van Watch plaats. Watch2009 is dé horlogebeurs waar onafhankelijke en innovatieve horlogemakers zich aan het publiek en de vakwereld presenteren.

Verdeeld over twee verdiepingen maken bezoekers kennis met de horlogemakers en hun meest actuele producten. Een walhalla voor de ware horlogeliefhebber en horlogekenner. Niet voor niets is opnieuw gekozen voor kasteel De Hoogenweerth: de uitstraling, de allure en zeker ook de internationale bereikbaarheid maken het een toplocatie. Meer dan 550 bezoekers vonden vorig jaar dan ook de weg naar de tweedaagse beurs.


Dit jaar zijn onder de deelnemers enkele bekende en minder bekende Nederlandse merken te aanschouwen, zoals Van Ree (zie Horloge.info artikel), R.O.1 (Roland Oostwegel) en Christiaan van der Klaauw. De naamgevers van deze merken zullen ook persoonlijk aanwezig zijn op de beurs. Daarnaast zijn er ten opzichte van vorig jaar vele nieuwe merken te bewonderen zoals Azimuth, Favre-Leuba, Laco, Linde Werdelin, Meistersinger, Nomos Glashütte, LIP en Tempvs Compvtare.


Kasteel De HoogenweerthNaast de meer dan 25 horlogemerken, aangevuld met informatieve lezingen, zal dit jaar ook speciale aandacht aan de dames besteed worden. In de Ladies Luxury Corner zullen meer dan acht exposanten hun eigen design en handgemaakte, eigentijdse accessoires presenteren, waaronder schoenen, hoeden, jurken, tassen en sieraden.


De toegangsprijs voor Watch2009 bedraagt ? 25,- inclusief hapjes en drankjes. Bij online bestellen van de toegangskaarten krijgt u ? 5,- per kaartje korting. Voor meer informatie over het evenement en voor kaartjes zie: www.watch2009.nl.


Watch2009
Kasteel De Hoogenweerth
Hoge Weerd 2
6229 AM Maastricht