Vorig jaar verraste Guess Inc. de mode- en muziekwereld met de unieke samenwerking met de wereldberoemde Nederlandse producer en DJ Tiësto. Tiësto staat al ruim 10 jaar in de top 3 van de lijst met beste DJ?s ter wereld, waarop hij drie keer de nummer één positie bekleedde. Volgend op het succes van de eerste collectie, hebben Guess en Tiësto hun partnerschap voortgezet en komt er ook in 2013 een nieuwe collectie kleding, wereldwijde speciale Guess optredens en een nieuw Special Edition Tiësto 2.0 horloge.

Het nieuwe horloge bouwt verder op het succes van het eerste model maar wordt dit jaar gemaakt in de lievelingskleur van Tiësto: electric blue. Hiervoor zijn de roestvrijstalen kast en band geheel voorzien van een opvallende krasvaste laag blauw IP. De uniek gestylde en geëtste bezel, de extra grote kroon en de gestructureerde wijzerplaat met multifunctionele dag en datumaanduiding, geven het Tiësto 2.0 horloge een sporty-chic look, waardoor deze zowel bij serieuze aangelegenheden, als een nacht in de club te dragen is.


Guess Special Edition Tiësto 2.0 - klik aan voor een grote afbeelding


De Guess Special Edition Tiësto 2.0 is waterdicht tot 100 meter en heeft een diameter van 45 millimeter. Het horloge kost ? 249,-. Kijk op Guess.com/Tiesto voor de hele collectie en op Horloge.info/Guess voor meer informatie en nieuws over het merk.