De "raison d?être" van Glycines zesde generatie Combat horloges, is niets meer of minder dan het vertellen van de tijd: elegant en zonder poespas. De Glycine Combat 6 kent dan ook, op de datum van het automatische horloge na, geen additionele complicaties of onnodig materiaalgebruik, maar is één brok pure functionaliteit.

Dankzij het karakteristiek simpele, traditionele design van de horloges, zijn het de details die de Glycine Combat 6 collectie tot ware eye-catchers maken. De opmaak van de wijzerplaat grijpt terug op de stijl uit de jaren ?50 en ?60 van de vorige eeuw en de zichtbodem geeft een fraaie blik op het binnenwerk van de horloges. Wie goed kijkt zal ontdekken dat de wijzerplaat én het horlogeglas gebold lopen, waardoor de kast van de Combat 6 zeer ergonomisch kon worden vormgegeven en daardoor zeer comfortabel draagt.

Glycine Combat 6 met blauwe plaat en stalen band

De Glycine Combat 6 modellen zijn 43 millimeter breed en komen in wijzerplaatkleuren zwart, blauw en zilver en met Arabische cijfers in zwart en bruin. Ook is er keuze uit een lederen of een stalen band. De automaten (met ETA 2824-2 uurwerk) zijn te koop vanaf ? 550,-. Kijk voor meer nieuws en informatie op Horloge.info/Glycine en Glycine-Watch.ch.