Bobb?s Heritage organiseert zondag 21 juni (vaderdag) voor de 4e keer een horlogeveiling. Tijdens de veiling zal een Girard Perregaux horloge dat voor Ruud Gullit is gemaakt worden aangeboden en het zal de eerste keer zijn dat er sieraden en juwelen worden geveild.

De veiling is een uitgelezen plek om zeldzame of om andere redenen moeilijk verkrijgbare merken en modellen te bemachtigen. Vele vooraanstaande merken zijn vertegenwoordigd, van vintage tot modern, met een aanvangsprijs van ca. ? 200,- en een nimmer voorspelbare bovengrens.
 
Girard Perregaux "Ruud Gullit"Tijdens de veiling zal een gouden horloge van Girard Perregaux worden aangeboden dat in 1994 in opdracht van energie leverancier ?ERG? exclusief gemaakt werd voor Ruud Gullit. Gullit speelde in dat jaar voor de Italiaanse voetbalclub Sampdoria, waarvan ?ERG? toen hoofdsponsor was, en won met zijn team de Coppa Italia. Het aangeboden 18k gouden model GP 90 heeft een automatisch mechanisch uurwerk en op het achterdeksel is gegraveerd: Manufacturé spécialement en 1994 pour ERG ? Ruud Gullit.


Het inbrengen van horloges, zakhorloges, sieraden en juwelen kan tot 10 mei. De veiling zal gehouden worden in het College Hotel, Roelof Hartstraat 1 te Amsterdam. De veiling vindt plaats in de Coster salon en de P.C. Hooft salon. Beide salons zijn vanaf 10.00 uur geopend om de horloges te kunnen bekijken. Aansluitend start de veiling om 14.00 uur. Zie voor meer informatie www.horlogeveilingamsterdam.nl.