Flik Flak al klaar voor de zomer

In 1987 lanceerde de Swatch Group het kinderhorlogemerk Flik Flak, horloges om het kinderen leuk en gemakkelijk te maken om snel klok te leren kijken. Inmiddels is het horloge marktleider in de hele wereld, en Flik Flak zou Flik Flak niet zijn, als ze niet in deze druilerige januari-maand al op de proppen kwamen met een fleurige lente/zomercollectie. Vergeet dus even het troosteloze weer buiten, en geniet van de Cute Size en Full Size modellen voor jongens en meisjes uit de Sunny Hours 2015-collectie van dit Zwitserse merk. Allemaal schok- en krasbestendig en 100% Swiss Made. De horloges met textielen bandjes kunnen zelfs in de wasmachine op 40 graden.

Flik Flak Sunny Hours Cute Size Wouf and unicorns ZFBNP031_033_PRDe Cute Size collectie bestaat uit kleine maatjes horloges voor jongens en voor meisjes. De meisjes Cute Size bestaat dit jaar uit vijf nieuwe modellen: de Wouf Wouf – met pootafdrukken, botten en hartvormige koekjes, de Blubdiblub – een onderwaterwereld met vissen en kauwgombellen waarin kleur heel belangrijk is, de Magical Unicorns – waarbij de verbeelding van de kleine dametjes op hol mag slaan met fantasieën over eenhoorns, sprookjeskastelen en paddenstoelen, de Bamboo Party – waarin de panda met zijn zwart/witte huid de hoofdrol speelt en, ten slotte, de Splashy Dolphins – want zeg nou zelf, elk meisje wil dolfijnentrainer worden.

Flik Flak Sunny Hours Cute Size Monkey and Bodaway ZFBNP031_033_PROok voor de jongens is er een Cute Size collectie. De Bodaway bijvoorbeeld, een draagbare totempaal voor jongens die van avonturen houden. Of de Monkey Business, een horloge dat zich in de jungle begeeft, met apen die met hun krulstaarten van tak tot tak springen. De 3-2-1 Go! is een race-horloge. De geblokte vlag geeft het startsein en de combinatie van rood, zwart en wit bereidt elke coureur in spe voor op een glanzende Formule1-carrière. Ook een onderwaterwereld komt voor in de jongenscollectie, maar dit maal spelen niet dolfijnen de hoofdrol, maar haaien! De Spaceboy, ten slotte, speelt in op de droom van elke jongen om astronaut te worden.

Flik Flak Sunny Hours Full Size Watermelon ShakeZFCSP019_020_PRFlik Flak Sunny Hours Full Size Seriously BlackZFCSP019_020_PRDe Full Size collecties van Flik Flak zijn een maatje groter. Voor de meisjes zijn er de Kiwi Shake – in lime groen en paars – en de Watermelon Shake – in groen, rood en wit. Heerlijk voor bij een zomers jurkje. De grotere jongens kunnen prima uit de voeten met Seriously Blue – een robuust horloge in staalblauw met zwart, en de Seriously Black – dat doet denken aan professionele hightech carbonfiber horloges uit de echte mannenwereld.

Prijzen: tussen € 30 en € 40

Kijk voor meer informatie op www.flikflak.com.