Blauw is de kleur van 2012 en op de valreep (maar vooral op tijd voor de feestdagen) presenteert het Italiaanse mode- en horlogehuis Emporio Armani daarom de speciale New Retro Blu voor de New Retro collectie. De blauwe wijzerplaat met bijzondere dieptewerking is de blikvanger van het fraaie horloge met retro design.

De New Retro collectie bestond al uit horloges in klassieke kleuren als zilver, bruin en zwart. Met de toevoeging van de blauwe ?Blu? lijkt de collectie compleet. De horloges vallen extra op door de bijzondere guillochering van de wijzerplaten, die bij de juist lichtinval een bijzondere diepte geeft. In de Emporio Armani New Retro collectie bevinden zich driewijzer horloges met datum en chronografen met stalen kasten in afmetingen van 40 tot 43 millimeter.

Emporio Armani New Retro Blu

De Emporio Armani New Retro Blu op de foto (referentie AR1651) meet 41 millimeter breed en is slechts 9,5 millimeter dik. Het quartz horloge is waterdicht tot een druk van 5 atmosfeer, kost ? 199,-. Kijk op EmporioArmaniwatches.com voor meer nieuws en informatie.