Op 9-9-09 werd de symbolische eerste steen van het nieuwe hoofdkantoor van de ?Manufacture de Haute Horlogerie Jaquet Droz? gelegd door (vlnr) Manuel Emch (president Jaquet Droz), Nick Hayek (directeur Swatch Group) en Nicolas G. Hayek (voorzitter Swatch Group). Het gebouw moet halverwege volgend jaar worden opgeleverd en zal officieel worden geopend op 10-10-10. Symboliek alom.

Jaquet Droz (opgericht in 1738) is een merk dat bekend staat om de prestigieuze stukken en het geheel eigen uiterlijk. Het merk hoopt met de oplevering van het nieuwe hoofdkantoor een nieuwe stap te nemen in de dynamische ontwikkeling, die is ingezet sinds de overname door de Swatch Group in 2000. het nieuwe hoofdkantoor van Jaquet Droz zoals het er uit gaat zienHet nieuwe pand komt te staan in de groene valei van Le Crêt-du-Locle, gelegen in de bergen van Neuchâtel.


De eerste werknemers zullen vanaf de zomer van 2010 in het nieuwe pand aan de slag kunnen. In het nieuwe onderkomen zullen alle activiteiten van Jaquet Droz onder één dak worden samengebracht. In het pand zal ruimte zijn voor bijna 100 werknemers, waardoor het ruimte biedt voor flinke groei.