Vier tophockeyclubs uit de Nederlandse hoofdklasse, hebben een meerjarige sponsorovereenkomst gesloten met het prestigieuze horlogemerk IWC uit het Zwitserse Schaffhausen.

IWC wordt exclusieve ’time supplier’ voor de clubs SCHC uit Bilthoven, LMHC uit Laren, HC Klein Zwitserland uit Den Haag en HC Bloemendaal uit Bloemendaal. Langs de velden en in de clubhuizen zullen naast borden ook de klokken van de beroemde Zwitserse firma te bewonderen zijn. Alle vier de clubs spelen hockey op het allerhoogste niveau en hebben een rijke familietraditie van meer dan honderd jaar. Vergelijkbaar met de horlogemakers van IWC uit Schaffhausen, die al meer dan 140 jaar met passie en vakmanschap op het allerhoogste niveau meedraaien.


“Het is de eerste keer dat een luxe horlogemerk binnentreedt in de wereld van het hockey, maar wij zijn ervan overtuigd dat het de juiste richting is om de beleving rondom ons merk gericht uit te dragen” zegt Olav Westerwoudt, General Manager van IWC in Nederland. ?We gaan niet alleen sponsoren, maar ook interessante evenementen organiseren, zoals exclusieve ‘Watchmaking Master Classes’.?


Maton Sonnemans van SCHC, namens de vier clubs betrokken bij deze deal, is bijzonder blij met de samenwerking: ?Het is een echt bewijs dat onze vier clubs iets unieks te bieden hebben voor premium-merken.?Op de foto, van links naar rechts:
Olav Westerwoudt (General Manager IWC), Niels-Olaf Bout (Sponsorcommissie HC Bloemendaal), Marcel Visser (Voorzitter Sponsorcommissie HC Bloemendaal), Ignats Landsbergen (Bestuurslid Commerciële Zaken HCKZ), Philippe Mol (Bestuurslid Commerciele Zaken / Sponsoring LMHC), Maton Sonnemans (Bestuurslid Sponsoring SCHC), Edwin de Vries (Marketing Manager IWC)