Nomos Glashütte heeft een bijzonder horloge gebouwd: hun klassieker, de Orion, maar nu in een nieuwe kleur. Het model Orion roségoud is unisex en eindelijk een horloge dat ook goed bij een (trouw)ring past.

De nieuwe Orion, een aanwinst voor de standaard collectie van Nomos, is perfect getimed voor de kerst. Omdat het model door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden, is het het perfecte kerscadeau wat na de kerstdagen zelf gedragen kan worden: eerst cadeau doen en dan terugpikken dus!
De wijzerplaat heeft een licht roségouden tint met daarop goud vergulde indexeringen en daarboven eveneens goud vergulde wijzers. Het is gevat in een stalen kast met gebold saffierglas waarin het manufactuur kaliber Alpha (α) huist. Naast de standaard stalen bodem kan men een saffierglazen bodem laten plaatsen om het uurwerk ook te kunnen bewonderen.


Zoals ook de andere Orion modellen (standaard, wit en antraciet) kost dit model ? 1.000,- (met zichtbodem ? 200,- meer). De Nomos Orion roségoud is per direct verkrijgbaar. (HK)