Een horloge dat in staat is alle prestaties te meten, is de droom van elke rallyrijder. Edox presenteert vandaag tijdens Baselworld een collectie die deze droom doet uitkomen en geheel gewijd is aan het World Rally Championship (WRC). De Chronorally is voorzien van het Edox kaliber 36, dat exclusief voor Edox is ontwikkeld. Het vormt een ware revolutie op het gebied van horlogetechniek en autosport.

Het nieuwe Chronorally WRC-horloge heeft vele opties: naast de standaardfuncties biedt het een keur aan nieuwe mogelijkheden, zoals proeftijdmeting met optelling van de proeftijden, replay-functie, timerfunctie en chronograaf. Al deze functies zijn gemakkelijk te bedienen via de drukknoppen en via de kroon, waarvan de grootte zo is aangepast dat ze ook makkelijk te bedienen zijn door rallyrijders die handschoenen dragen.


achterkant Edox ChronorallyNiet alleen is het WRC-horloge een handig hulpmiddel voor de beste coureurs en co-piloten in de internationale rallysport, hij is ook nog eens voorzien van originele autosportdetails: een achterdeksel met reliëf in de vorm van een velg en een rubberen band met autobandprofiel.


Voor de aankomende drie jaar is Edox ?Official Timing Partner? van de WRC, het World Rally Championship.


Technische specificaties Edox Chronorally (Ref. 36001 3 NIN):
Functies: uren, minuten, seconden, chronograaf, timerfunctie, proeftijdmeting, optelling van proeftijden, replay.
Uurwerk: Edox kaliber 36 (quartz), gebaseerd op Soprod
Diameter kast: 48 mm
Afwerking: gepolijst en geborsteld
Drukknoppen: rood aluminium
Waterdichtheid: 100 meter
Wijzerplaat: zwart koolstof
Glas: niet-reflecterend en krasvrij saffierglas
Adviesprijs: ? 1.975,- (leverbaar vanaf juni 2010)


Voor meer informatie over Edox zie www.edox.ch. Voor verkoopinformatie neem contact op met S. Weisz uurwerken: tel 020 ? 679 46 33.